torsdag 15 januari 2009

2012? alldeles för tidigt för att dö


Armageddon: den slutliga striden mellan gud och djävulen?


nej om något skulle inträffa så tror jag nog mer på en naturlig katastrof. att först bli blind och sedan dö av strålningarna? well at least we would die together, all of us.


Enligt Mayakalendern så går vi nu från den fjärde dimensionen in i den femte. "The next step for mankind will be the last season in sin"

Tror du på att världens undergång kommer ske år 2012 ?

"WR 104 ligger i Skyttens stjärnbild och består av två stjärnor som kretsar kring varandra med en omloppstid av åtta månader. Båda är mycket massiva och spyr ut delar från sig själva i en spiral omkring sig.Skulle systemet kollapsa, vilket forskarna räknar med att det kommer att göra inom ett par hundra tusen år, slungas en gammastråle ut från stjärnorna. Riktningen på stjärnorna gör att strålen kommer att träffa jorden tror astronomerna. Det är första gången som astronomerna har identifierat ett stjärnsystem som så tydligt hotar jorden.Systemet befinner sig nu i sitt sista stabila stadium och borde explodera i form av en supernova inom ett par hundra tusen år. Men det kan också inträffa i morgon, säger Peter Tuthill.

Denna kandidat ligger ganska nära originalförutsägelser som gör gällande att det skall öppnas ett öga på skyn och blåsa bort allt liv. För när WR 104 kollapsar och strålningen, av vilken stora delar är synlig, når oss kommer vi uppfatta det som en helvetesblixt som emanerar ur en punkt på himlen och som troligtvis kan komma att göra de flesta av oss blinda. Därefter dör vi av strålningsskador. Dels pga gammastrålningen från supernovan och dels från den ultravioletta strålning som ökar efter att vårt kära ozonlager decimerats.

Inga kommentarer: